> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гриша Ганчев разтресе Фейсбук и #КОЙ! Вижте с какво


Гриша Ганчев разтресе Фейсбук и #КОЙ! Вижте с какво

0
0
276

Публикувана на: юни 8, 2016

Преди няколко часа в страница, претендираща, че е на Гриша Ганчев и функционираща отскоро във Фейсук, бе качено послание, което феновете на ЦСКА скорострелно разпространиха като „Кървавото писмо на Гриша Ганчев“. Публикуваме го без редакторска намеса:

ВИЖ СТРАНИЦАТА „ГРИША ГАНЧЕВ“ – ТУК

Искаха да няма ЦСКА! Не успяха! Ще има ЦСКА!
Сега като видяха, че не могат да превземат ЦСКА отвън, го разбиват отвътре.
От вчера нататък пред враговете на ЦСКА има една цел – да разделят на-великата публика в България, да я разбият и направят послушна. Като една друга, която отказва да повярва ‪#‎КОЙ‬ държи отбора и!
Имах дълги години отбор, който игра над 100 пъти срещу ЦСКА! Единственото, което ме е притеснявало преди срещите с ЦСКА сте били вие, които както пише на една фланелка, която ми подарихте през юли, сте „Брат за брата“! Сега хората, които ги е страх от възраждането на ЦСКА, искат да настроят тези брат срещу брата! Душманите искат повече да не ги е страх от пълния „Васил Левски“! Ще им го позволим ли? Не желая, декларации в подкрепа на ЦСКА, на Христо Стоичков, на мен, защото през годините вие сте показали какво са за вас тези 4 букви, какво е Ицо! Затова и не вярвам в другите декларации, тези, които са срещу клуб, носещ името ЦСКА и с акционер Христо Стоичков! С треньор Христо Янев, върнал купата на „Армията“. Не вярвам, че има „армеец“, който да предпочита умъртвен ЦСКА пред този на Стоичков! Невъзможно е да се изчистят 30 милиона дългове! Нашата задача е да изчистим ЦСКА от всичко онова, което го мореше в последното почти десетилетие. Вече работим, вижда се и на „Армията“, вижда се и на „Панчарево“. Ще се вижда от тук нататък. Затова и съм сигурен, че тези хора, които днес говорят за наш и ваш ЦСКА, утре ще бъдат от един ЦСКА!

ЦСКА на победителите! От Христо Стоичков знам, че това е единственият истински ЦСКА, този, който побеждава!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments