> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гримьорка си пази прашките от голата фотосесия с Бербатов (Снимки)


Гримьорка си пази прашките от голата фотосесия с Бербатов (Снимки)

0
0
174

Дата: април 15, 2016

Прашките от голата сесия с Димитър Бербатов пази гримьорката Силвия Стойчева. Бившата съпруга на Наско от БТР и капитанът на националния отбор шокираха през 2002 година със снимки за списание „За мен“.
„С Митко се знаехме от предишни снимки за същото списание. Беше гост в една рубрика. Когато дойде в студиото, под ръка му попадна първата ми гола сесия. И ми вика: „Ихаа, кви снимки. Еми айде може и така да се снимаме“.

Ей така се роди идеята за общата ни гола сесия. Ние веднага я захапахме и стана феноменален брой“, разказва години по-късно Силвия пред „7 дни спорт”.

„Няма такава жега. Той нещо си беше срязал ръката, забави се. И ние в шаш – какво става, къде е. Стана голямо шоу. Гримирах го. Оу, той се беше епилирал, подготвил. Страхотно поддържан мъж е.

Възбуди се. То си беше нормално, все пак бях гола, по прашки и по цици. Всички от екипа се опитвахме да не гледаме натам, за да не концентрираме проблема“.

„Енергия много прехвърчаше, едва ли има мъж, който да не се възбуди при допира на гола жена. Тази снимка, която съм сгушена в него, е най-еротичната. Така силно ме беше стиснал, че му викам: „Абе, човек, ще ми оставиш белези“. Всъщност замисълът на цялата сесия бе да играем джаги, а който допусне гол, се съблича. Аз, естествено, загубих и останах без дрехи“.

Силвия обаче изхвърлила сутиена, след като си сложила силикон. Относно интимна връзка с Бербо хищната дама споделя: „Адски глупаво е да продължавам да го отричам. Сега поддържаме приятелски отношения“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments