> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гочето чака нов в Етър да се оправи от катастрофа


Гочето чака нов в Етър да се оправи от катастрофа

0
0
267

Публикувана на: януари 15, 2015

Етър ще се раздели с халфа Стамен Ангелов, съобщи президентът на клуба Александър Нанков. Полузащитникът се присъедини към wиолетовите през есенния полусезон, но със сигурност няма да бъде част от него през пролетния, пише sport-vt.com.

Не е ясно още бъдещето на Радослав Анев, който също подсили болярите в средата на есента. На този етап той обмисля предложения от чужбина, уточни Александър Нанков. Вече си тръгнаха защитникът Тихомир Тодоров и халфът Николай Петров.

Според него по селекцията се работи, макар че е рано да се обявяват контректни имена освен досега известните. Както вече писахме, четири са засега новите попълнения във великотърновския тим. Това са защитниците Милчо Макенджиев, Тодор Стоев и Емил Копаранов и нападателят Тихомир Кънев. В „Етър“ със сигурност остават опитните нападатели Тодор Колев и Иван Петков, така че според Александър Нанков причини за притеснение няма.

Новият старши треньор Георги Василев заяви, че е наясно с качествата на някои от наличните играчи. „Познавам възможностите на Милчо Макенджиев, който е играл при мен в „Несебър“, с Тодор Колев сме работили заедно една година в „Левски“. Добре познавам Емил Копаранов, чудесно ще е, ако се е възстановил след катастрофата, имам наблюдения и върху Тихомир Кънев и Димитър Байдаков“, заяви Георги Василев.

„Водим разговори с още няколко футболисти, така че новини ще има. За нивото, в което се състезаваме, разполагаме с достатъчно играчи“, поясни президентът на клуба Александър Нанков. Спортно-техническият щаб работи и по уговарянето на контролните срещи. На 6 март етърци играят срещу бившия отбор на Георги Василев „Несебър“, със сигурност сред съперниците ще бъдат и младежките отбори до 21 години на „Лудогорец“ и „Литекс“, преговаря се и с няколко отбора от „Б“ група.

Официално „Етър“ започва подготовка на 26 януари, но от вчера неофициално тренировките започнаха, като футболистите, които са си във Велико Търново, вече поддържат форма.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments