> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гочето отговори на зачеркнат в Етър, иска конфликтът с шефовете да бъде потушен


Гочето отговори на зачеркнат в Етър, иска конфликтът с шефовете да бъде потушен

0
0
226

Публикувана на: декември 13, 2016

Треньорът на Етър Георги Василев отговори на позицията на Илиян Трифонов, в която бившият капитан на етърци заяви, че и на най-големите си врагове не пожелава това, което е изживял при съвместната им работа.

„Нека Илиян Трифонов е наясно, че няма име на футболист, което не знам, и не използвам прякори като него, а се обръщам към играчите с имената им. Сега сами разбирате защо той е извън групата – човек, който създава напрежение и руши колектива.

Основната причина обаче е, че като футболист не отговаря на качествата на останалите състезатели. „Етър“ печели цяла есен мачовете си и си имаше хора със заслуги за тези победи, които заслужават да играят. Ако губехме, могат да се търсят промени. Правото на преценка кой да играе е изцяло на треньора, той поема отговорността. Преценил съм, че Трифонов не може да помогне и това е. Има едно правило: когато отборът върви, промени не се правят.

Относно ситуацията в „Етър“ в момента – смятам, че с клубното ръководство трябва да си решаваме нашите проблеми, да седнем и да изясним нещата, за да продължим напред. Нямам намерение да напускам „Етър“. Аз не искам и Александър Нанков да напуска, знам каква стойност има за клуба.

Същевременно други се възползват от ситуацията, клакьорите започнаха да излизат един по един. Те просто не могат да ми понесат успехите. Завистта ражда омраза – това е“, заяви Георги Василев пред sport-vt.com.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments