> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гочето отговори на зачеркнат в Етър, иска конфликтът с шефовете да бъде потушен


Гочето отговори на зачеркнат в Етър, иска конфликтът с шефовете да бъде потушен

0
0
207

Публикувана на: декември 13, 2016

Треньорът на Етър Георги Василев отговори на позицията на Илиян Трифонов, в която бившият капитан на етърци заяви, че и на най-големите си врагове не пожелава това, което е изживял при съвместната им работа.

„Нека Илиян Трифонов е наясно, че няма име на футболист, което не знам, и не използвам прякори като него, а се обръщам към играчите с имената им. Сега сами разбирате защо той е извън групата – човек, който създава напрежение и руши колектива.

Основната причина обаче е, че като футболист не отговаря на качествата на останалите състезатели. „Етър“ печели цяла есен мачовете си и си имаше хора със заслуги за тези победи, които заслужават да играят. Ако губехме, могат да се търсят промени. Правото на преценка кой да играе е изцяло на треньора, той поема отговорността. Преценил съм, че Трифонов не може да помогне и това е. Има едно правило: когато отборът върви, промени не се правят.

Относно ситуацията в „Етър“ в момента – смятам, че с клубното ръководство трябва да си решаваме нашите проблеми, да седнем и да изясним нещата, за да продължим напред. Нямам намерение да напускам „Етър“. Аз не искам и Александър Нанков да напуска, знам каква стойност има за клуба.

Същевременно други се възползват от ситуацията, клакьорите започнаха да излизат един по един. Те просто не могат да ми понесат успехите. Завистта ражда омраза – това е“, заяви Георги Василев пред sport-vt.com.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments