> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гочето: Левски само вдига прах


Гочето: Левски само вдига прах

0
0
250

Дата: декември 9, 2015

Георги Василев похвали наставника на Литекс Люпко Петрович за решението му да пусне в игра Десподов на мястото на Йонсен в мача с Левски.

„Първото полувреме беше по-интересно от второто, но в крайна сметка продълженията решиха мача. До 30-ата минута играта бе динамична, освободена, разнообразна и двуостра. И двата тима играеха смело и офанзивно. Да, нямаше много голови ситуации, но имаше скорост и достатъчно напрежение. След това обаче започна тактическото надиграване и страхът да не се сгреши. В редовното време Левски се справи добре с набезите на Асприя. Йонсен не беше толкова опасен в този мач. Стоев търсеше изненада с липсата на типичен централен нападател, но ходът му до известна степен бе разгадан. Ако някой е гледал само редовното време и после разбере какъв е резултатът, ще остане доста шокиран“, заяви Василев пред „Тема Спорт“, който отчете и слабото съдийство на мача.

„След изгонването на Елтон идеите в отборите бяха очертани. Ловчанлии се бранеха организирано и компактно, разчитайки изцяло на контраатаки. А Левски действа по-добре, когато срещу себе си има противник, който подхожда открито. При сгъстени пространства им е много, много трудно. Очаквах Литекс да заиграе на контраатака в продълженията, както и стана. Асприя бе изпуснат един път и резултатът не закъсня – страхотен гол на Арсенио. Сериозен удар за Левски. Трудно можеше да се върне. Ходът на Люпко Петрович със смяната на Йонсен с Десподов се оказа брилянтен, а в продълженията Асприя имаше повече празни пространства и буквално развинти „синята“ защита, като е с основна заслуга за първите два гола“, сподели още Василев.

„Левски има гъвкава и физически натоварена средна линия. Защитата е на средно ниво, силна дясна страна с Миланов и Прохазка, която обаче вече е разгадаема от всички. Крещящият проблем е нападателят, който да реализира интелигентността на Краев, Гаджев и Бедоя. Все едно излизат 10 човека. Левски вдигна доста прах, но без огън“, завърши Георги Василев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments