> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Готови са! В ЦСКА нагласиха ключовите рокади, с които да шокират Лудогорец – нов нападател повежда атаката


Готови са! В ЦСКА нагласиха ключовите рокади, с които да шокират Лудогорец – нов нападател повежда атаката

0
0
197

Публикувана на: ноември 4, 2016

Камерунският халф на ЦСКА Петрус Бумал почти сигурно ще за­почне като титуляр срещу Лудогорец в Разград. Очаква се той да си партнира с Рубен Пинто, а позицията на Давид Симао ще бъде преразгледана. Португалецът мо­же да остане на пейката или да играе зад нападателя. Бумал пък ще бъде предпоче­тен заради подчертаната си сила в дефанзивен план, а сре­щу Лудогорец ЦСКА ще се нуждае именно от стабилен играч в отбрана, пише „Тема спорт“.

Предвид честите грешки в защита Бумал може да е от полза със своята сигурност и е по-добър избор от Симао за средата на терена с оглед класа­та на предстоящия съпер­ник. В състава на ЦСКА не е изключено да има и други изненадващи ходове, особено в атака. С възстановяването на Кулма треньорът Йорданеску вече има доста богат избор в офанзивен план. За фланговете разполага с 5 опции – Виана, Арсенио, Алек­сандър Георгиев, Десподов и Кулма. Ще се види и ситуация­та около офанзивния халф Руй Педро, който може да остане на пейката, или да бъде пра­тен на върха на атаката, в случай че Кулма действа като крило.

Вратарят Георги Китанов попадна в групата на ЦСКА и замина за лагера в Шумен. От­борът отпътува вчера сутринта и ще остане два дни в града, като ще тренира на стадион „Волов“. Китанов во­ди занимания на пълни оборо­ти вече трети ден и по всич­ко изглежда, че в крайна смет­ка ще може да застане под рамката срещу Лудогорец в събота. В последните две срещи титулярен страж бе Александър Конов (23 г.), но сега той по-скоро ще остане ре­зерва. Китанов се възстановя­ваше две седмици от разтежение, получено във Вечното дерби, и едва във вторник се върна към пълноценни нато­варвания.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments