> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Господинов с комоцио и избит зъб – вратарят аут за следващия мач


Господинов с комоцио и избит зъб – вратарят аут за следващия мач

0
0
60

Публикувана на: ноември 13, 2016

Вратарят на ЦСКА Анатоли Господинов пострада в контролата с Царско село и се наложи да бъде откаран в „Пирогов“ за прегледи.

В 27-ата минута от двубоя той бе блъснат много силно в главата от Роналд Донев при въздушен сблъсък. Играчът на Царско село атакува твърде агресивно вратаря, въпреки че нямаше никакъв шанс да достигне до топката.

Вследствие на удара Господинов се строполи на земята, като надигна за кратко глава, но не успя да се задържи. Вратарят изглеждаше сякаш е в безсъзнание. Това притесни много съотборниците му, които веднага повикаха медицинския щаб.

А след това футболистите на ЦСКА нападнаха Донев, като се стигна до няколко сблъсъка. Диого Виана крещеше: „Ти луд ли си, мислиш ли изобщо какво правиш?!?”. Няколко играчи блъснаха Донев и това доведе до навлизане на терена на стюардите, пише „Тема спорт“.

От Царско село обаче не останаха длъжни на ЦСКА, защитиха съотборника си и започнаха да се разправят със съперника. Това породи още по-голямо напрежение и нови сблъсъци.

Стигна се дотам, че треньорът на армейците Едуард Йорданеску влезе на терена, за да успокоява страстите. След 2-3 минути разправии ситуацията все пак бе овладяна, а Роналд Донев бе заменен.

Анатоли Господинов пък не се размина с последствия. Той остана в болницата за нощта, като е получил комоцио. Освен това има един избит зъб и разкъсана устна. Вратарят може да пропусне гостуването на втория отбор на „червените“ на Ботев (Гълъбово) следващата неделя.

Споделете
0
0

Comments