> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гонзо се отказа „Балчик Къп“, избра си двама от Черноморец за проби


Гонзо се отказа „Балчик Къп“, избра си двама от Черноморец за проби

0
0
1021

Публикувана на: декември 8, 2016

Черно море отказа да участва на предстоящия през зимата международен футболен турнир „Балчик Къп“.

Причината е, че от „Тича“ вече са предвидили зимен лагер в Турция, където ще проведат втората част от зимната си подготовка. На турска земя варненци ще изиграят пет контроли с добри съперници, които вече се уточняват.

Припомняме, че през миналата зима „зелено-белите“ предпочетоха да се готвят във Варна, където взеха участие в Балчик къп вместо лагер в Анталия, а в последствие през първенството отчетоха това тяхно решение като грешка.

В същото време стана ясно, че Черно море и Черноморец (Балчик) са се разбрали за спаринг през подготовката, който по всяка вероятност ще е последен за „моряците“ преди старта за първенството. Преди него варненци ще представят отбора за пролетта.

По време на подготовката Георги Иванов пък ще тества двама футболисти от тима на балчиклии – Николай Иванов и Петко Цанков. Интересното е, че те са кадри на „моряците“, родени са през 1995 година. Петко Цанков е играл още за Калиакра и в Добруджа. С представянето си през годината двамата демонстрират значително израстване в тима от Балчик и затова треньорът на Черно море иска да ги види през подготовката.

Дуото ще мине едноседмични проби при моряците през януари и ще бъде тествано поне в една контрола. Едва тогава Гонзо ще прецени дали иска Петков и Иванов в състава си за пролетния дял от шампионата в Първа лига.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments