> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гонзо преглътна всичко и раздаде задачите за селекция – вижте какво търсят на пазара „сините“


Гонзо преглътна всичко и раздаде задачите за селекция – вижте какво търсят на пазара „сините“

0
0
2165

Дата: април 12, 2016

Левски отново започна да работи като голям клуб. Април месец е, но „сините“ вече запретнаха ръкави за лятната селекция. Левски е на второ място в класирането и само чудо може да го измести от там. Позицията ще прати „сините“ в предварителните кръгове на Лига Европа, каквато беше и целта на ръководството. Точно заради двубоите в евротурнирите на Герена вече са се активизирали около повишаването на конкуренцията в редиците на тима.

Спортният директор на Левски Георги Иванов е обявил на приближен до клуба мениджър какви играчи търсят. Става въпрос за десен краен защитник и офанзивен халф. Агентът засега само оглежда и се допитва до свои колеги за предложения както в България, така и в чужбина.

Левски разполага само с един типичен десен бек – Сашо Александров, а там по принуда играе и Роман Прохазка. На Герена искат да се подсилят там с футболист въпреки добрите изяви на двамата. Другата позиция е тази зад нападателя. На нея титуляр е Мигел Бедоя. По всяка вероятност обаче испанецът няма да продължи договора си, който изтича в края на сезона. Когато Бедоя не е на терена, Стойчо пуска там Радослав Цонев. Близнаците Цоневи обаче също са на изхода на Герена.

В Левски все още не се наемат със стартирането на предварителни преговори с футболисти. Причината е, че не се знае кой ще е новият треньор на „сините“ и какво ще иска той. Има малка вероятност начело на тима да остане Стойчо Стоев. Все по-често пък се тиражира, че новият треньор на „сините“ ще е Петър Хубчев. Докато не се разреши обаче дилемата с треньорския пост, няма да се взимат нови състезатели. Чак след одобрение ще започнат преговорите с набелязаните играчи.

„7 дни спорт“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments