> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гонзо посочи ЦСКА като най-големия съперник на Черно море


Гонзо посочи ЦСКА като най-големия съперник на Черно море

0
0
331

Публикувана на: декември 16, 2016

Влизане в Топ 6 на Първа професионална лига. Тази цел постави старши треньорът на Черно море Георги Ивано-Гонзо на заключителната си пресконференция за 2016 г. В момента варненци са четвърти.

„Целта ни на първо време е място в топ 6. След това можем да мислим за нещо по-сериозно. Ще бъде трудно да се борим за тройката, но ще се опитаме да направим всичко възможно. Много е важно футболистите, които привлечем, подготовката, която ще направим, и мачовете, които ще изиграем, ще покажат на какво ниво сме. Все пак ние трябва да се борим с ЦСКА – един отбор, който съм сигурен, че ще бъде различен след Нова година“, каза Гонзо.

Той се надява тимът да приеме ЦСКА в първия пролетен кръг на стадион „Тича“.

„За нас ще бъде много важно да се върнем във Варна още за първия мач от първенството. Защото реално ние играем всеки мач като гости, което по някакъв начин ни затруднява. Когато аз съм бил футболист помня, че публиката на Черно море винаги е била основния мотиватор и движеща сила за отбора. Неслучайно тимът е толкова силен домакин. А ние се лишаваме от домакинството, а това е важен фактор. Надявам се на 18 февруари, че Черно море ще бъде домакин на този стадион. Красен Кралев уверява в това. Разбрах, че вече имало някакви замервания, дано скоро да почне да се работи”, добави наставникът на „моряците“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments