> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гонзо отсече: Поставили сме си високи цели, може да се борим за нещо сериозно


Гонзо отсече: Поставили сме си високи цели, може да се борим за нещо сериозно

0
0
189

Публикувана на: юли 31, 2016

Наставникът на Черно море Георги Иванов заяви след успеха с 3:1 над Пирин в мача от първия кръг на Първа лига, че „моряците“ са си поставили високи цели. Иванов анализира срещата, като отчете и слабостите в своя състав.

„Мисля, че Черно море доминираше през цялото време. Проблемите дойдоха от наши грешки. Така получихме първия гол. След това автоголът. Но след това ние контролирахме мача. Притеснението е по-голямо в първия мач“, започна Гонзо.

„Имаше по-голяма свободна зона между халфовете и стоперите. Ние трябваше да оберем този луфт. Спечелихме мача. Има какво да се желае в играта ни, но ние сме отбор на един месец. В Благоевград се играе трудно“.

„Ние сме си поставили високи цели. Смятам, че имаме сили да го направим. Трябва да играем мач за мач. Ние трябва да си оправим играта. Имаме футболисти да се борим за нещо сериозно – не казвам тройка, четворка“, отсече Иванов.

„Взехме двамата чехи. Те имат доста мачове. Секо – добър футболист, но днес не показа целия си потенциал. Мисля, че селекцията ни е добра. Във футбола никога няма време. Когато взимаш десет нови нормално е да има нарушен синхрон“, коментира специалистът.

„Има сигурност в Черно море. Бюджетът не е голям, но всичко се получава навреме. В Левски имаше един период в който плащанията се бавеха, и бе трудно да се мотивират играчите“, завърши Георги Иванов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments