> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гонзо няма спирка! Треньорът на Черно море взима още един от Нефтохимик


Гонзо няма спирка! Треньорът на Черно море взима още един от Нефтохимик

0
0
253

Публикувана на: май 24, 2017

Новите попълнения в Чер­но море станаха четири. Старши треньорът на варненци Георги Иванов-Гонзо се договори и с десния бек Ата­нас Зехиров. Той идва като свободен агент, след като контрактът му с Берое изте­че и няма да бъде продължен. 28-годишният Зехиров бе же­лан и от Дунав Русе. Освен Зе­хиров варненци привлякоха още Мариян Огнянов (Нефто­химик), Георги Божилов (Бе­рое), Орлин Старокин (Пирин Бл). В плановете им е и цен­тралният защитник на Верея Илиас Хасани.

Гонзо иска задължително да привлече централен напада­тел. В плановете му е игра­чът на Нефтохимик Венци­слав Христов. Той обаче има договор с бургазлии, а и в момента се възстановява от контузия. Интересното е, че Гонзо взе преди време Хри­стов в Левски.

От клуба си тръгват голям брой футболисти, сред кои­то двамата чехи Филип Хлупик, Войчех Шром, Михаил Венков, Даниел Георгиев и Бакари, който пропусна доста мачове тази сезон заради кон­тузия. Почти сигурно с клуба ще се раздели и халфът Тодор Паланков. С клуба вече раз­трогна централният брани­тел Траян Траянов, а до края на сезона това ще направят поне още двама играчи, кои­то не са сред изброените по-горе.

Халфът Александър Цвет­ков е желан от Левски. В замя­на сините са готови да дадат на Черно море франсис Нар и Амаду Сукуна. Прегово­рите между двата клуба все още продължават.

Вчера стана ясно, че вар­ненци ще се готвят изцяло в България, като почти сигурно ще имат лагер в Банско.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments