> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гонзо на път да реши проблема с №9 в Левски


Гонзо на път да реши проблема с №9 в Левски

0
0
62

Дата: януари 19, 2015

Директорът на Левски Георги Иванов е на път да разреши проблема с централния нападател. Гонзо вече е започнал преговори с бащата на Атанас Курдов – Петър, който също е бивш играч на “сините”.

Иванов се опитва да убеди таткото синът му да подпише с Левски за три пъти по-малка заплата от получаваната досега в Астана. От казахстанския първенец пък Атанас Курдов бе изгонен само преди няколко дни от Станимир Стоилов.

Самият Наско обаче се дърпал да подписва толкова бързо. Освен това той имал зъб на Иво Тонев. Точно силният човек на “Герена” не позволи на Курдов да подпише контракт със “сините” преди две години, когато той искаше да се завърне в “Подуяне”. Това наложи юношата на столичани да отиде в Славия, откъдето бе трансфериран в Астана за 600 000 долара.

Другият проблем е, че Курдов още не е окончателно изгонен от Астана. Той е само отстранен от първия тим от Станимир Стоилов, който го обвини, че е пияница. Така докато той не разтрогне с казахсатнците, няма как да подписва с друг клуб, защото ще изпусне сериозна неустойка.

Споделете
0
0

Comments