> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гонзо започна с ударна забрана! Дискотеките на „Тича“ са тема табу


Гонзо започна с ударна забрана! Дискотеките на „Тича“ са тема табу

0
0
201

Публикувана на: юни 22, 2016

Георги Иванов – Гонзо даде първата си официална пресконференция като треньор на Черно море. Специалистът говори за селекцията, подготовката, както и дисциплината, с която няма да прави компромиси.

“Вчера подписах договор с клуба за три години. Знам, че ни чака много работа, за да можем да върнем Черно море там където му е мястото. Изкарах хубави моменти в този клуб при предишния си престой на “Тича”. С хоара, с които работихме, бяха коректни. Нормално е всеки човек да се върне там, където е обичан”, започна Гонзо.

“Смятам че футболистите, които останаха, и тези, които ще привлечем, ще придобием един по-добър вид. През новото първенство първата ни по-реална цел е да влезем в шестицата. Моите цели винаги са били големи и първото нещо, което ще кажа на футболистите в съблекалнята е, че Черно море трябва да стане един добър отбор във водещите места в класирането”, заяви специалистът.

“Засега това са футболистите, с които ще започне лятна подготовка. Бразилецът Пауо Енрике и двамата чехи – халфът Ян Малик и десният бек Ондрей Сукуп, след като минат медицинските прегледи, ще подпишат договори с клуба. Остават две позиции, на които търсим футболисти – централен защитник и дясно крило. Единият е българин, другият е чужденец. С това селекцията ще приключи. Вземаме много хора, но и много бяха освободени”, каза още Иванов.

“Възможно е да започнем сезона на стадион “Тича”, но ако се наложи може да играе в Каварна”, сподели наставникът по повод предстоящия ремонт на клубното съоръжение на “моряците”.

“С нас започват четирима юноши, но това което трябва да се знае е, че шансове ще има, но всеки трябва да се възползва от тях. На никой нищо даром няма да дадем. Така че само самоцел да налагаме юноши няма да стане. Първо трябва да изградим добър отбор и ако някой от младите се наложи и покаже качества, няма никакъв проблем да играе. Както се представиш в тренировките, това получаваш. Никой няма запазено място в отбора. А и не мисля, че в отбора ще има звезди, тимът трябва да е силен като тим. Всички футболисти, които бяха привлечени от стария треньор, ще останат. Засега не възнамеряваме да преотстъпваме играчи. В хода на подготовката ще преценяваме по-детайлно”, категоричен бе синята деветка.

“Футболисти по дискотеките няма да видите. Първото важно нещо за всеки професионален спортист е дисциплината. Както на терена, така и извън него. Футболът, който е толкова динамичен и толкова бърз, футболистите, които не се възстановяват, не почиват, не се хранят правилно, нямат шанс да издържат нито на тренировки, нито на мачовете”.

“Черно море има едни изключителни ръководители, смятам, че лесно се работи с тях”, завърши Георги Иванов.

Снимка: Varnautre.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments