> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гонзо: Вярвам, че ще издържим на сгъстения цикъл


Гонзо: Вярвам, че ще издържим на сгъстения цикъл

0
0
56

Дата: ноември 30, 2015

Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо беше доволен от победата с 2:0 над Славия, която върна „сините“ на върха с преднина от три точки пред Литекс и Лудогорец. Бившият нападател обяви, че столичани са ощетени преди срещата с Берое, след като тимът на Петър Хубчев имаше 48 часа повече за възстановяване.

„Напълно заслужена победа на нашия тим. Левски изигра един добър мач и това, с което Славия си тръгна е най-малкото възможно. Дори нямам спомен за тяхно положение. Един отбор играе колкото му позволява противника. Имаше малко напрежение в началото след загубата от Пирин, но бе очаквано. Поздравления за треньори и играчи, които се справиха с положението“, коментира Гонзо

„Относно предстоящото гостуване на Берое смятам, че не сме равнопоставени с тях преди мача в сряда, тъй като те играха преди два дни и ще имат повече време да се възстановят, но има такива неща във футбола. Понякога трябва да преодоляваш умората и да успееш да победиш. Вярвам, че нашите футболисти ще издържат“, допълни Иванов.

Споделете
0
0

Comments