> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Голямото завръщане е днес! Люпко хвърля всички на кръв срещу Марибор


Голямото завръщане е днес! Люпко хвърля всички на кръв срещу Марибор

0
0
262

Публикувана на: юли 14, 2016

Левски се завръща в Европа след 3-годишна пауза. „Сините“ имат тежката задача да отстранят Марибор по пътя към следващата фаза, а първата крачка ще трябва да направят тази вечер на стадион „Людски врът“. За целта възпитаниците на Люпко Петрович ще имат и тежък сблъсък с историята, и то на няколко фронта. До момента „сините“ имат три визити в Словения, където са претърпели и три поражения – две от Олимпия (Любляна) през 90-те години и една от Публикум“в Целие през 2005 г.

Освен това „сините“ позабравиха и чувството при отстраняването на отбор в евротурнирите. За последно това се случи през август 2010 г., когато воденият по това време тим на Ясен Петров елиминира АИК след успех с 2:1 на „Георги Аспарухов“.

Люпко Петрович ще хвърли всичките си играчи на кръв, за да успеят да излязат с положителен резултат от мача. За целта ще заложи на Джереми Де Ноойер и Георги Костадинов като дефанзивни халфове, а Роман Прохазка на десния фланг също ще е с доста защитни функции. В предни позиции ще се разчита на Антонио Аниете да достави последния пас към Венци Христов и двамата да покажат ще могат ли да се сработят в течение на сезона.

В Марибор Дарко Миланич има доста кадрови проблеми, но въпреки това ще изкара силен състав, предвождан от капитана Маркос Таварес. Миливое Новакович ще остане на пейката за сметка на новото попълнение на върха на атаката Съни. Главоболията на Марибор са най-вече в центъра на защитата и на десния фланг, така че се очаква „сините“ да опитват най-много атаки от там.

Срещата на „Людски врът“ започва точно в 21:00 ч. и ще бъде ръководена от румънеца Кристиан Балаж.

Вероятни състави:

Марибор: Ханданович, Ходжич, Мертел, Шулер, Янза, Кабха, Пилер, Хотич, Таварес, Бохар, Съни

Левски: Йоргачевич, Минев, Пиргов, Ал. Александров, Пиргов, С. Александров, Де Ноойер, , Костадинов, Прохазка, Нар, Aниете, Христов

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments