> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Големите промени в ЦСКА започват след Изпълкома


Големите промени в ЦСКА започват след Изпълкома

0
0
4078

Публикувана на: юни 21, 2016

Играчите на ЦСКА все още не са сключили договори с клуба. Всичките 30 футболисти, които тренират в Тетевен, вече са постигнали разбирателство с ръководството и са уверили, че ще бъдат част от отбора в А група. На „Армията“ обаче искат първо да мине Изпълкомът и след това вече контрактите ще бъдат официално парафирани. Събирането на управителното тяло на БФС ще стане в петък, 24 юни, като до два дни от централата трябва да обявят в колко часа ще започне сбирката, пише „Тема Спорт“.

Веднага след като завръщането на ЦСКА бъде потвърдено официално от футболния съюз, играчите ще подпишат договори, а ударно ще се вземат и още няколко стратегически решения за клуба. Сред тях ще е как да се процедира с школата. Там промени със сигурност ще има и те ще се осъществят много бързо, като почти всички решения вече са взети, но ще бъдат официализирани в следващите дни, най-вероятно в понеделник, 27 юни.

В клуба също така очакват и да получат за ползване“ Армията“ и Панчарево от Министерството на спорта. Засега раздвижване по този ключов въпрос няма. За да може ПФК ЦСКА-София да получи базите, договорът със старото дружество за тях трябва да бъде развален, а достатъчно основания това да се случи са налице.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments