> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Голаджията на Славия се предложи на участници Лига Европа


Голаджията на Славия се предложи на участници Лига Европа

0
0
1853

Публикувана на: април 14, 2017

Руският футболист на Славия Сердер Сердеров се предложи на азербайджанските грандове Карабах и Габала, които напоследък са редовни участници в евротурнирите. Крилото на „белите“ прави силна пролет у нас. В Първа лига той има 24 мача и 8 гола.

„Получавам различни предложения, но засега оставам играч на Славия. Сред тях няма оферти от Азербайджан. Във вашата страна има два големи отбора – Карабах и Габала. Ако те ми отправят оферти, ще се съглася да премина при тях“, коментира Сердеров пред azerisport.com.

Той заяви, че все още няма предложение от федерацията на Азербайджан да стане национал на страната. „Леля ми е от тази страна и имам много роднини там, така че може да се случи“, споделя крилото.

Футболистът има мачове за младежките и юношеските формации на Русия, но не и за мъжкия отбор. Селекционер на Азербайджан пък е добре познатият хърватин Роберт Просинечки.

„Тема Спорт“

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaСердер СердеровСлавия

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments