> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Говедото до ушите в лайна, ама реве за легитимност


Говедото до ушите в лайна, ама реве за легитимност

0
0
216

Публикувана на: юни 15, 2016

Странни работи днес в „Подуяне“!

Левски започна подготовка с един нов – подарен му от Славия. А, да, и взе още едно момче. От „Царско село“. При тази история, за да си хепи, трябва да си на бело.

Левски започна подготовка с две звезди, които се контузили сами докато…почиват. Ама не са първите. Навремето точно при Люпко имаше един друг сърбин, който дойде за подготовка с извадено рамо. Паднало му докато спял.

Левски започна подготовка пред я има 100 души, я без толкова въображение – 70. Горе-долу колкото дойдоха и за първия работен ден в „Овча купел“.

Левски започна подготовка за първи път без да присъства поне един собственик, пък бил той и фиктивен като адвокат Ангелов.

Левски започна подготовка без спортен директор, без технически директор. Само вечното Баждече е там, но какво от това?

Левски започна толкова тъжно, колкото дори не е било след автогола на Везалов.

И в цялата тази тягостна остановка, в „Подуяне“ седнали да пишат писмо. Всъщност разбра се писал го един друг, който откакто инженерно опрашиха жена му, май не е с всичкия си. Но това е проблем на тези, дето му дали всичко.

Легитимен ли бил този ЦСКА, трябвало ли да го пускат в „А“ група, не е ли добре да просто да няма „А“ група. Абе хора, абе говеда тъжни, абе трайте си, не виждате ли, че сте до ушите в лайна?

Не си ли давате сметка, че утре като ви бие тима на Янев, ще се окаже, че сте единствените бити от 10 различни ЦСКА-та! От онова на Стойне Минев, до това на Станислав Манолев. Което си е голям срам.

Чудо голямо, че щяло да има само 4 титли.

ПП: Всъщност какво значение имат титлите, когато този сезон Левски ще запише 8-а година без никакво трофейче? И не е ли това големия проблем на Левски, а не документалните еквилибристики на „Армията“!?

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments