> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гнус! И изгонен от Ловеч за уредени мачове левскарин влезе в отбора на баба Дора


Гнус! И изгонен от Ловеч за уредени мачове левскарин влезе в отбора на баба Дора

0
0
58

Публикувана на: юли 12, 2016

Изгоненият заради съмнения за уредени мачове в Ловеч Христо Йовов, използва размирната ситуация, за да се пробва да подложи…гърбица пред каляската на ЦСКА. В интервю за Делян Пеевски Медия Груп свогенския партньор на ДПС се хвърля с голи гърди на амбразурата.

„Изобщо няма как да е Вечно дерби. Това е някакво мнение, което налагат определени хора в медиите. ЦСКА е едно и това е т. нар. автентично дружество, както стана модерно да го наричаме. Няма как да е Вечно дерби мач с Литекс-ЦСКА. Познавам доста ветерани, които едва ли не са готови да се откажат от клуба, на който са дали живота си заради случващото се. Искам аз да попитам, ако утре Своге се прекръсти на Славия, може ли да претендира, че ще участва в най-старото столично дерби? Това са манипулации, на които трябва да се сложи край“, раздава акъл Йовов.

Интересно е кой бунак ще му се хване на номера, защото помнят, че когато облече екипа на ЦСКА и направи една подготовка в Борисовата градина, Йовов отсече: Аз съм от този отбор, който ми плаща!

Явно и в живота е така…

Споделете
0
0

Comments