> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гнусно! Вижте кои хора прати „Титан“ на „Армията“ да викат „Васко Божков“


Гнусно! Вижте кои хора прати „Титан“ на „Армията“ да викат „Васко Божков“

0
0
406

Публикувана на: юли 4, 2016

Маските за кой ли път паднаха! Днес хлапетата, дето тренират под егидата на синдик Дора Милева, са били подкрепени от десетина истински фенове на ЦСКА и всичко останало е било ОРГАНИЗИРАНО ПОСЕЩЕНИЕ! Неслучайно феновете на Васил Божков пристигнаха организирано и накуп. Както вече информирахме сред тях имаше и професионални фенове, които често заработват надница на митингите на Атака.

Големият срам обаче за ЦСКА е присъствието на трибуните на хора на заличителите на ЦСКА от „Титан“, които са били пратени там от вождовете си. Както вече писахме, на „Армията“ се появи лидерът на наказателната бригада на Гърнетата Калоян Стоянов, по чието нареждане бяха бити десетки фенове на ЦСКА в Перник. По-късно, след оттеглянето на Праховеца, Цимбика припозна Лудогорец и често можеше да бъде забелязван в Делиормана със зелен шал.

На трибуните днес бе и Иво Савов. Маймуната (с малкото дете на снимката) поучи от Гърнето и Праховеца фирми, които държаха акциите на клуба, а така също подсигуряваха и кетъринга на вестник „7 дни спорт“. Той е един от най-доверените хора на перничаните и преговаряше с Лупи за преминаването на клуба в негово владение.

Цимбика и Маймуната пробваха съвсем да се орезилят като подхванат възгласи „Васко Божков“ на трибуната, но бяха подкрепени единствено от представител на наш спортен вестник, бивш такъв и две момчета от „Офанзива“. После обаче останалите ги срязали. Смъмрена била, че не е отразила народната любов към хазартния олигарх и пратеничката на телевизията на Пеевски някоя си Кръстофчева..

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments