> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Глупостта на Малинов увеличава проблемите пред Белчев – чакат сериозно наказание


Глупостта на Малинов увеличава проблемите пред Белчев – чакат сериозно наказание

51 0

Публикувана на: май 2, 2017

Халфът на ЦСКА Петрус Бумал е под сериозна въпросителна и за мача с Дунав в неделя от 20:00 часа на „Армията“. Според информация на „Тема Спорт“ медицинският екип на клуба не е никак обнадежден от неговото състояние. Бумал пропусна вечното дерби заради травма в бедрото, а на този етап не е достатъчно възстановен, за да получи разрешение да играе срещу Дунав. Все пак до неделя има достатъчно време и камерунецът има шансове да се появи на терена, но това ще се реши не по-рано от четвъртък.

В същото време в ЦСКА имат кадрови проблем и с още един от вътрешните си халфове – Кристиян Малинов. Той направи глупост в края на дербито, когато при спряна игра посегна и удари леко с юмрук в лицето Роман Прохазка. За такова провинение наказанието е спиране на правата за цели 4 мача и глоба от 1000 лв. Всичко зависи как са описани действията на Малинов, но е сигурно, че той ще изгори за няколко срещи. В случай че Бумал не успее да се възстанови навреме за Дунав, то титуляр в средата на халфовата линия отново ще е Давид Симао, който направи добър мач срещу Левски. Резервна опция на португалците в центъра – Симао и Пинто, пък ще е Никола Колев, който може да се върне в групата. Днес следобед отборът подновява занимания в Панчарево. В сряда ще се тренира два пъти, а в останалите дни до мача с Дунав – по веднъж.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaКристиян МалиновПетрус БумалЦСКА