> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Глас на разум в Ботев! Сдружението призова Чандъров да не напуска, организира му среща с феновете


Глас на разум в Ботев! Сдружението призова Чандъров да не напуска, организира му среща с феновете

0
0
738

Публикувана на: август 31, 2016

Сдружение „Професионален футболен клуб „БОТЕВ” излезе с изявление след скандалите в пловдивския клуб около прогонването на новия старши треньор Николай Митов отстрана на група фенове по време на тренировка след представянето на специалиста.

От сдружението призовават собственика Румен Чандъров да не се поддава на провокации, защото е „наивно група хора да се изживяват като представители на десетките хиляди фенове” на Ботев, и канят Чандъров, генералния спонсор и изпълнителния директор на среща на 1 септември от 18 ч на клубната база в „Коматево”.

По-рано Чандъров обяви, че след Нова година ще спре финансирането на клуба, ядосан от поведението на ултрасите. Новият спортен директор Михаил Мадански също е на път да напусне Ботев.

Публикуваме написаното от Сдружението без редакторска намеса:

ИЗЯВЛЕНИЕ на Сдружение „Професионален футболен клуб „БОТЕВ”,

акционер в ПФК „БОТЕВ“ Пловдив

Във връзка със събитията в ПФК „БОТЕВ“ Пловдив, в качеството си на акционер в дружеството, правим следното изявление:

1. Напомняме, че Сдружение „Професионален футболен клуб БОТЕВ” е носител на вековните традиции на футболен клуб „БОТЕВ“ Пловдив и единственият притежател на клубните символи – име, седалище, клубни цветове, емблема. Сдружението възстанови дейността на футболния клуб през 2010 год. и до настоящия момент е акционер в дружеството.

2. Считаме, че ПФК „БОТЕВ“ Пловдив има десетки хиляди фенове, привърженици и симпатизанти в България и в чужбина. Няма формална или неформална структура, която да изразява тяхното мнение и поради това е наивно група хора да се изживяват като техни представители. С поведението си сме показали, че не смятаме и Сдружението за такова.

3. Очакваме мажоритарния собственик и спонсорите на клуба да не се поддават на провокации и да докажат намеренията си, които обявиха с поемането на клуба.

4. Обръщаме внимание на ръководството на ПФК „БОТЕВ“ Пловдив, че е негово задължение да осигури ред и спокойствие за работа в клуба. Същевременно смятаме за крайно необходимо да се оптимизира управлението на клуба, което страда от редица порочни практики.

5. В заключение се обръщаме към всички, които нямат работа в клуба и извън него, да не я търсят на базата в Коматево.

Каним всички привърженици на БОТЕВ Пловдив, мажоритарния собственик, основния спонсор и Изпълнителния директор на среща-разговор – сектор „А“ в базата на 01 септември 2016 год. от 18,00 часа.

31 август 2016 год., гр. Пловдив УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ

на Сдружение „Професионален футболен клуб БОТЕВ”

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments