> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гласят Тигъра за титуляр на „Тича“, в Левски гледат “Мъже под чехъл”


Гласят Тигъра за титуляр на „Тича“, в Левски гледат “Мъже под чехъл”

0
0
72

Дата: февруари 24, 2016

Новопривлеченият нигерийски голаджия Бабатунде Адениджи ще може да дебютира за “Левски” в предстоящото гостуване на “Черно море” във втория пролетен кръг от “А” група. Поне такова уверение са получили на “Герена” от мениджърите на африканеца, които са се заели да доведат до успешен край кореспонденцията с бившия му клуб “Съншайн Старс” до края на работната седмица. При това положение и седмото ново зимно попълнение на “сините” ще запише първи минути за отбора на Стойчо Стоев.

Титуляр на върха на атаката и във Варна обаче се очаква да е Венци Христов. Но и Тунде ще има възможност да потича на „Тича“ и да опита да открие головата си сметка със синия екип. Джъстин Менголо обаче отпада от сметките за предстоящия мач. Ганаецът влезе като резерва при 1:2 от “Лудогорец” в Разград, но при един от направените спринтове е получил мускулна травма. Камерунецът няма да е напълно възстановен до визитата на “Тича” в събота.

Другите петима нови – Александър Александров, Сърджан Лукин, Мехди Бурабия, Франсис Нар и Венци Христов, вече дебютираха в титулярния състав в Разград.

В стартовите 11 се завръща Джереми де Ноойер. Холандецът поднови тренировки след отсъствие поради контузия. Той ще заеме мястото си до Георги Костадинов в центъра на терена.

С интересно отборно занимание започна седмицата на “сините”. В понеделник вечерта юноши на клуба и част от играчите от първия отбор отидоха на театър. Левскарите се забавляваха с “Мъже под чехъл” за предстоящия двубой. Те изгледаха постановката, в която играят отявленият левскар Кирил Ефремов и отявленият цесекар Тончо Токмакчиев.

Споделете
0
0

Comments