> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гигов : Отказвам се от футбола


Гигов : Отказвам се от футбола

0
0
251

Дата: юни 23, 2015

Президентът на Локомотив София Николай Гигов в ексклузивно интервю за Гонг потвърди отказа на БФС да издаде лиценз за А група на „червено-черните“.

„Лично ми се обади Борислав Михайлов, който в телефонен разговор ми заяви, че Локомотив София не може да получи лиценз за новото първенство. Изтъкнатата от него причина беше, че сме изпуснали всички срокове за плащане към НАП. Тук искам да уточня във връзка с вчерашните спекулации, че пред Изпълкома аз поисках отсрочка за евентуално получаване на лиценз в полза на Локомотив София, а не на някой друг клуб. На два пъти от ЦСКА в последните месец-два искаха от мен да преотстъпя лиценза на клуба в тяхна полза. И два пъти отговорих негативно. Вчера също така не съм подписал нищо за някакви съюзи с Гриша Ганчев, Инджов или прекръстване на Локомотив София на ЦСКА. Локомотив София остава автентичният клуб“, сподели Гигов.

„Оттук-нататък бъдещето е следното – аз категорично повече няма да се занимавам с футбол. И позицията ми пред Изпълкома беше същата – или получаваме пълен лиценз за „А“ група, а не частичен, или се оттеглям. Локомотив София отива във „В“ група. Сега ще очаквам да се появят кандидати, които имат желание да поемат клуба. Аз ще преотстъпя марката, емблемата и всичко, каквото трябва, без да искам пари. Разбира се, аз имам договори с футболисти от настоящия тим, които мога да трансферирам, но за клуба няма да искам пари“, каза още Николай Гигов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments