> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гея, Бея и Злодея в последен напън срещу ЦСКА


Гея, Бея и Злодея в последен напън срещу ЦСКА

0
0
260

Публикувана на: ноември 10, 2016

Делян Пеевски и Кирил Домусчиев поведоха през лятото война за унищожаването на ЦСКА. Загубиха я! Защото Червена България се надигна и ги помете. Както помете и пионките им. ЦСКА оцеля и се завърна в „А“ група! По-силен и по-сплотен отвсякога този век. Доказва го факта, че и този сезон „армейците“ са най-гледания отбор в България.

Олигарсите Пеевски и Домусчиев обаче не можаха да преживеят това. Не успяха да преглътнат факта, че държавата, с която могат да правят каквото си искат, този път им показа среден пръст. И затова поведоха хибридна война срещу ЦСКА. „Армейците“ реагираха светкавично и показаха червен картон на няколко медии на депутата от ДПС и новия #КОЙ. За първи път в България някой си позволи да се изправи срещу медийните бухалки на олигархията!

Което вбеси душманите на ЦСКА. И случващото се тази седмица е знаково за тяхното долно желание, което не смеят да кажат на глас, но с него лягат, с него стават – Ге, Бея и Злодея искат да видят ЦСКА мъртъв. Или поне на командно дишане, а Гриша Ганчев далеч от клуба.

В „Блиц“, където командва неместника на Пеевски и анално влюбен в Сектор Г Ивайло Крачунов, в последните 72 часа е малка лудост. Стойчо Младенов кацнал в България и отишъл на преговори с Ганчев. Ама това, че самият Гриша е далеч зад граница, няма значение. Важна е „новината“. На следващия ден разбираме, че чужденци без имена избягали от лагера на ЦСКА в Разград. Ама това, че отбора беше на лагер на „Островчето“ и няма защо да бягаш от там, заради мизерията наоколо, са подробности. Изглежда някого в „Блиц“ страшно го морят хемороидите и си търси здрав армейски х.й да му ги почеше…

И ако това са си човешки, макар и педерастки нужди, какво да кажем за „7 дни Юли върху Кети“!? Да се обадиш на приятел като Майкъла и да му врътнеш така думите, че да стане скандал си е душевна педерастия. А тя е по-страшна от другата. Което в „7 дни Юли върху Кети“ (всъщност Москов катери ли се още!?) не е новост. Та нали там написаха, че Данчо Лечков е наркоман, Владо Николов крал на черното тото, а Пламен Константинов – некадърник!?

Апропо, през август „7 дни Юли върху Кети“ написа, че УЕФА до няколко седмици изхвърля ЦСКА от „А“ група. Позова се на достоверен източник от Нион. Вече сме ноември, превъртя се един полуетап на Първа лига, ЦСКА си е там, а злодея написал глупотевината още не се е извинил.

Проблемът на хората, ползващи „7 дни Юли върху Кети“за бухалка, е че я оставят в ръцете на човек, който не знае как да я върти и тя рано или късно се стоварва върху главите на поръчителите.

Делян Пеевски прати Москов да го брани по телевизиите, а онзи така се уля, че „разкри“: „Единствената жертва на модела КОЙ е самият Делян, защото бе сатанизиран един честен бизнесмен“! И народът припадна от смях. В щаба на Бойко – също, но това е друга тема.

Кирил Домусчиев реши Москов да му прави медийния образ, а Юлката така се ентусиазира, че върхлетя в редакцията с новината: „Сега се обади братът на Дейвид Мойс! Юнайтед купува Безяк до няколко дни!“ Онзи после си тръгна като свободен агент…

От Гърнетата пък папкаше такъв кетъринг, че сам написа идиотията: вратарят Черни и Иван Бандаловски продадоха мача с Левски! Защо? Защото пуснали гол в 94-ата минута. Заради което естествено Бандата осъди вестника. А май и Черни.

Всъщност то кой ли не е осъдил „7 дни спорт“. Последните са Ангел Петричев, Методи Томанов и Кирил Домусчиев! На всякакви инстанции. Поради което сега на практика вестникът е на Делиормана. А и на Пеевски, на който „7 дни Юли върху Кети“ дължи стотици хиляди левове за печат. Така на дядо Юли сал една Кети му остана…и омразата към ЦСКА!

Комичното е, че самият Москов е като онова ЦСКА. Има дългове към всички, сметките му са запорирани, марката също. И Домусчиев май ще му я вземе, за разлика от тази с петолъчката.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments