> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Героят от дербито с ЦСКА се завръща за следващото му издание


Героят от дербито с ЦСКА се завръща за следващото му издание

0
0
419

Публикувана на: април 15, 2017

Един от основ­ните футбо­листи на Лев­ски Давид Яблонски е пред угрозата да про­пусне и мача с Дунав. Той не бе в групата за снощ­ния двубой с „ор­лите“ в Разград поради травма, ко­ято получи на мача с Черно море, пише „Меридиан мач“ Това остана скрито от феновете, тъй като във въпросния двубой чехът така или иначе бе изгонен с червен картон и пропусна боя по Локо (Пд). Травмата му обаче се оказа по-сериозна от очакваното, като болките на Яблонски са в областта на аудукторите.

На „Герена“ правят всичко възможно да го вдигнат колкото се може по-бързо, но на то­зи етап изобщо не е ясно дали то­ва ще се случи. По-възмож­но изглежда Яб­лонски да бъде за­пазен при дома­кинството на Дунав, след като на „Герена“ разпола­гат с поне трима качествени защит­ници в лицето на Александър Александров, Димитър Пиргов и Сърджан Лукин. Съв­сем ско­ро в строя ще бъде и нежеланият швед Симон Сандберг. Яблонски ще се завърне в строя за дербито с ЦСКА. При първото си участие в него чехът игра изключително силно и изработи дузпа за 1:1, а след това донесе и победата на Левски с гол с глава.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaДавид ЯблонскиЛевски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments