> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Герои! Феновете на ЦСКА в тотална атака срещу бизнеса на Пеевски и Божков! Вижте я


Герои! Феновете на ЦСКА в тотална атака срещу бизнеса на Пеевски и Божков! Вижте я

0
0
164

Публикувана на: юли 6, 2016

Привържениците на ЦСКА се надигнаха на последна битка за спасението на любимия им клуб. Те се обединяват в социалните мрежи срещу душманите си Делян Пеевски и Васил Божков.

И по-точно срещу бизнеса им! След като докараха до фалит вестник „7 дни спорт“, ултрасите са сигурни, че имат силата да накарат всеки един изправил се срещу тях бизнесмен, да се замисли.

От три дни социалните мрежи са заляти с колаж, призоваващ за тотален бойкот на хазартните игри на Васил Божков. Случайно или не, но вчера съдът върна оздравителния план на ЦСКА-Ефбет, с обяснението, че заложната къща не може да е гарант за изпълнението му.

Освен това вече хиляди армейци във Фейсбук започват деня си с това послание:

АЗ СЪМ ИСТИНСКИ АРМЕЕЦ! Аз не си купувам нищо от „Лафка“! Аз не играя в Еврофутбол и Ефбет! Аз не давам на жена ми да си купува талони от Националната лотария! Аз не давам на децата си да играят в Лотария България! Аз не ям сирена Лакрима и Дядо Либен! Аз не стъпвам в Техномаркет! Аз не пуша цигари от Булгартабак! Аз не застраховам колата си в „Бул Инс“! Аз не карам Форд от Мото Пфое! Аз не чета: Меридиан Мач, 7 дни спорт, Телеграф, Стандарт, Труд и 24 часа! Аз не отварям сайтовете: Блиц, Спорта и Спортал! Аз не гледам БиТиВи и Канал 3! Аз не съм абонат на Виваком! Аз не пия кафе Спетема! Аз не слушам Цветелина Янева! Аз не гледам Николета Лозанова! Аз не гледам Фермата! Аз не стъпвам в хотел Берлин! Аз  не пия нищо от „Пещерска“!

АЗ ИСКАМ ВАСИЛ БОЖКОВ И ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ДА СТРАДАТ! И ИМ ПОМАГАМ ТАКА!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments