> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

„Герена“ гори, а няма кого да викнат да угаси пожара


„Герена“ гори, а няма кого да викнат да угаси пожара

0
0
171

Публикувана на: март 21, 2016

В Левски напрежението не спира да расте. Обстановката на „Герена“ е нажежена до червено и огънят на недоволството ще вземе в жертва Стойчо Стоев. Наставникът ще изгори в пожара – дали днес, утре или вдругиден, няма значение, защото съдбата му изглежда решена. Проблемът е, че в Левски няма към кого да се обърнат, за да потуши пожара.

Стойчо Стоев ще остави Левски в момент, подобен на този, в който го завари. Целта пред него беше да изгради нещо ново от пепелта, да вдигне „сините“ на крака и те да намерят своя път нагоре. Поредицата от разочароващи резултати, начело със загубеният финал за купата през миналия май, раздуха жаравата и огънят на „Герена“ постепенно обхвана треньора. Стоев със сигурност е един от добрите родни специалисти, но изглежда той не беше готов за това, което го чакаше в Левски. Около и в Подуяне е пълно с хора, чакащи първата грешна стъпка на някой от хората в клуба, за да разпалят огъня и да го бутнат в него. Понякога се случва и вътрешноклубните вражди да костват нечий опърлени уши. Стойчо се размина поне с това.

Този, който ще дойде след него, ще трябва да се справя в настоящата обстановка. Ако това е Елин Топузаков, който отново ще поеме „сините“ на пожар,  очакванията няма да са големи. Топчо е израснал в Левски и наясно какво ще се чака от него – да добута отбора до място в топ 3, за да може на европейското изгнание да бъде сложен край. Следващият, постоянният нов треньор ще трябва да вдига нов Левски от пепелта на този на Стойчо и това почти сигурно ще изправи „сините“ на ръба на нов провал в евротурнирите.

Кой ще се навие да дойде в тази ситуация? Много хора са сърдити на настоящото ръководство на клуба и постоянно търсят кусури в управлението. От високите етажи на сградата на „Тодорини кукли“ също недолюбват доста народ. Всички ще гледат поредният пожар на „Герена“ и ще се надяват Левски да се вдигне като феникс от пепелта. Кръгът се повтори прекалено много пъти, за да се чака различен резултат. Само лудите повтарят едни и същи действия, очаквайки различни последствия.

Огънят на недоволството в Левски се погасява само с победи, уволнението на Стоев ще е временно решение до края на сезона. През следващия отново ще се чакат титла и купа. Краят на трофейната суша, която дава толкова много разпалки за огъня, ще сложи край и на пожара в Левски. До тогава обаче не се знае колко треньори ще изгорят в пламъците.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments