> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Георги Китанов пред 7DF: ЦСКА винаги се бори за титлата, не знам някога от Левски да са ме искали


Георги Китанов пред 7DF: ЦСКА винаги се бори за титлата, не знам някога от Левски да са ме искали

0
0
277

Публикувана на: юли 13, 2016

Вратарят на ЦСКА Георги Китанов сподели в интервю за 7DniFutbol.bg, че е изключително радостен, че вече е част от тима на армейците. В последните години името на бившия страж на Черно море на няколко пъти бе свързвано с трансфер в Левски. Китанов обаче категорично заяви, че той лично не знае да е имало такъв интерес към него отстрана на сините. Вратарят на ЦСКА отсече, че целта на отбора е само една – да спечели титлата в България.

Георги, как протича подготовката на ЦСКА?
– Всичко е нормално, готвим се за предстоящия сезон. Трябва обаче треньорите да кажат как се справяме. Все пак не съм аз човекът, който трябва да дава оценки. Тренираме усърдно и се стараем да изпълняваме това, което се изисква от нас.

Свикна ли вече с новите си съотборници?
– Да, всичко е наред. С повече момчета се познаваме от младежкия национален отбор, а с други съм се срещал по терените в „А“ група. Смятам, че колективът в ЦСКА е на много добро ниво.

Как се стигна до трансфера ти в ЦСКА?
– Ръководствата на двата клуба се разбраха, беше платена трансферна сума. Много се радвам, че вече съм част от ЦСКА.

През последните години името ти бе свързвано с много отбори. Дори се говореше, че Левски те иска?
– Аз лично не знам да е имало интерес от страна на Левски към мен. Единствено имаше запитвания от чужбина. Знаете, че бях на проби в ПСВ и Генк. Не успях да реализирам трансфер, може да не са ме харесали. Сега обаче съм изключително щастлив, че ще нося екипа на ЦСКА. Надявам се да постигна много с новия си клуб.

Каква е целта на ЦСКА през този сезон?
– Целта разбира се една – да станем шампиони. ЦСКА няма други цели – трябва да се печелят трофеи. Разбира се трябва да играем добър футбол и да радваме публиката.

Предимство ли ще е за вас това, че зад гърба си имате толкова голяма публика?
– Разбира се, че е по-лесно. Публиката винаги помага, особено, когато играеш на свой терен. Можем да кажем, че в даден момент публиката те окрилява.

По време на лагера в Австрия изиграхте доста силни контролите, сега ви предстои проверка с Интер? Помагат ли ви тези срещи да израснете като отбор?
– Разбира се, че помагат. Всеки един такъв сблъсък с тимове от подобен калибър е много добър за самочувствието ни. Сами виждате срещу какви футболисти се изправяме. Колкото повече такива срещи изиграем, толкова по-добре за нас.

Какво си пожелаваш да постигнеш с ЦСКА?
– Най-вече си пожелавам да съм здрав. Дано със съотборниците ми да побеждаваме в първенството и по-често да печелим трите точки. Само така ще успеем да станем шампиони.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments