> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Генчев: Етър взима петима нови, които ще вдигнат нивото много


Генчев: Етър взима петима нови, които ще вдигнат нивото много

0
0
169

Пет нови попълне­ния ще подсилят Етър за новия сезон в Първа лига, съобщи старши треньорът Станислав Генчев. Толкова ще бъдат и освободените играчи, като имената им ще станат ясни днес. „Разговаряме с фут­болисти, които доста ще вдигнат нивото, но имена няма да по­сочвам, преди да сме подписали договори. Няма да прави селек­ция на бройка, а ще вземем играчи, с ко­ито ще бъдем конку­рентни на всички от­бори от Първа лига“, заяви Генчев, като от­каза да коментира дори и кои постове ще бъдат подсилени. Чужденци при „вио­летовите“ обаче не се планират.

Групата за елита ще е от 22 играчи -по двама за всеки пост, като Етър по традиция ще вземе и двама таланти от родната школа да се готвят с тима. „Основ­ната ни цел е Етър да се утвърди в елита. Искам всички отбори да се съобразяват с нас“, категоричен бе Станислав Генчев.

Днес във Велико Търново предстои грандиозна церемо­ния в центъра на гра­да, на която футбо­листите ще получат от БФС купата и златните си медали. Играчите ще дойдат с открит двуетажен автобус, с който пос­ле шествието про­дължава през целия град до Царевец, къ­дето ще има огнено шоу с факли, светване на крепостта във виолетово и спекта­къла „Звук и светли­на“.

„Етър“ се събира за подготовка на 14 юни, от 19-и отива на лагер в Дряново. Ве­че е ясно, че офици­алното представяне на отбора ще бъде на 8 юли на стадион „Ивайло“ с мач срещу Литекс.

„Меридиан мач“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments