> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ганчев обясни на Боби и синдика защо ПФК ЦСКА София ще е в „А“ група


Ганчев обясни на Боби и синдика защо ПФК ЦСКА София ще е в „А“ група

0
0
203

Публикувана на: юни 3, 2016

От ЦСКА излязоха с официално писмо до Борислав Михайлов, лицензионната комисия и синдика на клуба Дора Милева, в което обясняват защо старото АД, на което постоянно се явяват нови оздравители, е невъзможно да участва в „А“ група и защо са наложителни последните действия на екипа на Гриша Ганчев по вкарването на новото АД ПФК ЦСКА София в елита на българския футбол.

Публикуваме писмото без редакторска намеса:

До Борислав Михайлов-президент на БФС До Лицензионната комисия на БФС

До г-жа Дора Милева-синдик на ПФК ЦСКА АД

Уважаеми колеги,

За съжаление към настоящия момент не съществува абсолютно никакво основание и възможност за издаване на професионален лиценз за А група (висша лига) и/или Б група на ПФК ЦСКА АД с ЕИК 130212106 от страна на БФС.

Този клуб към момента не отговаря на абсолютно никакви финансови критерии за издаване на лиценз за професионален футбол. Клубът има просрочени задължения в огромен размер към контролирани лица (футболисти, клубове и персонал) и НАП към 31.12.2015г. и 31.03.2016г. Клубът не може да предостави задължителен документ от НАП за липса на публични задължения към 31.12.2015г., издаден до 31.03.2016г.

ПФК ЦСКА АД с ЕИК 130212106 не отговаря на изискването за работещо предприятие – няма задължителен персонал, отбор и никакво финансиране, а и има отрицателен собствен капитал и няма задължително одиторско одобрение, съгласно изискванията на БФС. Този клуб към момента не може да картотекира футболисти и едва ли ще спечели Б група веднага само със собствени юноши.

Този клуб е в процедура по несъстоятелност и към момента е без предложен и приет оздравителен план, който дори да бъде приет не е самостоятелно основание за издаване на лиценз за професионален футбол към момента. Според нормативните документи на БФС не съществува абсолютно никаква възможност за участие с това юридическо лице в професионалния футбол.

Предложението за оздравителен план на това юридическо лице от екипа на г-н Гриша Ганчев е въпрос на дълг към привържениците на ЦСКА и ще бъде направено в срок. Има обаче много въпроси относно приемането и реализирането на този план. Дори такъв план да бъде успешно реализиран, това не означава, че ПФК ЦСКА АД с ЕИК 130212106 в момента отговяря на изискванията за професионален лиценз и именно заради това се извършват паралелни действия, които законно да гарантират съществуването на марката ЦСКА в най-високото ниво на българския футбол веднага.

Последващите юридически операции между ПФК ЦСКА СОФИЯ и оздравен или фалирал ПФК ЦСКА АД са неизбежни, наложителни и предвидени.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments