> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ганчев, махай се от ЦСКА! Веднага и завинаги!


Ганчев, махай се от ЦСКА! Веднага и завинаги!

0
0
199

Точка! Време е авантюрата „Гриша Ганчев в ЦСКА“ да приключи! Веднага и завинаги!

Да остане „Армията“ в ръцете на оздравителя Васил Божков и някогашният клиент на моделската му агенцийка Делян Пеевски. Да дойдат опосумите да правят PR-а, да сложи Петър Жеков отново легендарния №9, да седне Владко Горанов до Корпулентния в ложата, да се настанят Чичо Москов и Мама Ирена в журналистическата такава, да дойде Гошо Перхидрола да реди трансфери, да изпрати малкото Баждече благодарствена телеграма, да се върне най-накрая Боби Михайлов с или без Мара Петрова от Франция, да се събере пак и „Офанзива“, а баба Дора да гледа гордо зад стобора.

КАК БФС ПРИНУДЖАВА ГАНЧЕВ ДА СЕ МАХНЕ ОТ ЦСКА – ВИЖ ТУК

Нямало да има отбор! Чудо голямо! Няма да има, но ще е истински ЦСКА! Ще играят 14-годишни сополанковци, но ще са истински ЦСКА! Ще падат с 0:5 от Чико дето не Бяга, но ще са истински ЦСКА! Накрая на стадиона ще останат 10 души, но ще са от истински ЦСКА!

Ганчев, този ЦСКА няма нужда от теб! Ти искаш ЦСКА на върха, искаш да започне клуб, който постепенно да погълне всичко останало от стария – емблема, история и дългове. Искаш ЦСКА да е като Левски, Берое, Ботев, Локомотив, Етър, Нефтохимик, Черноморец, Спартак Варна, Лудогорец, като всички – не толкова истински, но жив! Искаш на „Армията“ да можеш да седнеш нормално, да риташ нормално, дори да се изпикаеш нормално. Искаш ЦСКА да е онова ЦСКА, което помниш, а не това ЦСКА, което завари.

МНОГО ИСКАШ!

Тръгвай си сега, за да не те „тръгнат“ след време. Защото това вече ще е наистина фатално. Не за ЦСКА, а за българския спорт. Дето и сега е на работа във фирмите ти – боксьори, борци, кануисти, волейболисти, атлети, над 40 мераклии за олимпийски квоти са на щат в „Литекс“. Тези хора наистина те заслужават. И няма да е честно утре, заради Дебелия, Злия и Перхидроления да вдигнеш ръце и от тях.

А пък знаеш ли, един ден ще пуснат ЦСКА като късметче от държавната лотария и токувиж ти се паднало на теб. Но ще е добре и тогава да го откажеш.

ПП: Виж, друго е, ако утре това, което е само и единствено истинско ЦСКА днес – публиката, покаже в Тетевен, че е изцяло зад теб. Тогава е друг мача. Тогава може и пред къщата на Боби в Бояна да се съберете. Той все някога трябва да влезе в нея. Стига Платини да го пусне да си тръгне с Мара Петрова. Той си знае защо.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments