> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ганчев дал 2 млн. за ЦСКА само във В група, ето го общият му разход


Ганчев дал 2 млн. за ЦСКА само във В група, ето го общият му разход

0
0
142

Босът на ЦСКА Гриша Ганчев управлява и финансира клуба от около две години. Той се появи в последния момент, за да спаси отбора, който пък вече беше изпаднал във В група. За този период Ганчев трябваше да гаси много пожари и да осигурява цялата издръжка.

KotaSport.com изкара интересни данни какви средства за дадени за въпросните две години.

През първия сезон Гриша Ганчев е дал 1,8 милиона лева. Това са уникално много пари за отбор, който играе в третия ешелон. Тогава обаче в тима е имало футболисти със заплати от 8 хиляди лева. Отделно босът е раздал по 20 хиляди лева на човек за спечелването на Купата на България.

Разходите се покачват значително през изминалия сезон. Бизнесменът е принуден да вдига бюджета в пъти, за да осигури условия за атака на предните места в шампионата. Общата сума, която е изразходвана за бюджета е 10,6 милиона лева. Любопитен факт е, че тези пари са дадени основно от Ганчев и неговите фирми. Около 25 процента от разходите са покрити с постъпления от тв права, входни билети и спонсорство. Клубът няма и реализиран някакъв сериозен трансфер, който да осигури свежи пари. По този начин ще се финансира ЦСКА и през идния сезон.

Факт е, че Гриша Ганчев разполага с достатъчен ресурс, за да поддържа финансите в отличен порядък. Все още обаче не може да се мери с мащабите на Лудогорец, чийто бюджет през тази година ще е около 30 милиона лева.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments