> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ганчев дава новия ЦСКА на Стойчо!


Ганчев дава новия ЦСКА на Стойчо!

0
0
168

„Червената“ легенда Стойчо Младенов е гласен за треньор на бъдещото футболно обединение между ЦСКА и Литекс, твърди вестник „Всеки ден“.

След Нова година комбинираният клуб ще продължи в „А“ група с екипите и емблемата на най-успешния български отбор.

Гриша Ганчев, който е собственик на Литекс и благодетел на ЦСКА в сегашния им вид, бил готов да жертва настоящия треньор на „оранжевите“ Лауренциу Регенкампф, тъй като в Ловеч не са доволни от работата му.

Екзекутора на Ливърпул пък от вчера е в България, след като се прибра в Египет. С назначението му Ганчев се надява да обработи тарторите на агитката на сектор „Г“, които са сред най-яростните противници на готвеното обединение. Самият Младенов подкрепя всякакъв план, който да върне ЦСКА в елита.

Ганчев се готви да предостави еднолична власт по отношение на трансферите на главния мениджър на Литекс Стойчо Стоилов, с което щял да се погрижи за славата на Младенов като треньор комисионер. За финансов директор пък е гласен Величко Дихонов – другият най-доверен служител на Ганчев. За Младенов ще остане само да тренира футболистите и да води мачовете в първенството от пейката.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments