> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гадно! Този ли ще спасява Левски? Вижте за какво е разследван Спас Русев


Гадно! Този ли ще спасява Левски? Вижте за какво е разследван Спас Русев

0
0
232

Публикувана на: септември 2, 2016

Българинът обича да идват месии и да му говорят хубави неща. Като Симеон, като Бойко, като Марешки. По нищо не се различава и Спас Русев. Всъщност различава се, защото е разследван за нещо хипер гадно.

Веднага след промените у нас, Русев, който малко допреди това е слухтял и возил шеф от УБО, се впива в СДС. Осигурява роял за големия митинг на „Орлов мост“, получава нежна подкрепа от Юлия Берберян и Георги Марков.

И ето ти го заместник-директор на Агенцията за чуждестраннна помощ. Както ще признае по-късно началникът му Петко Симеонов, също ченгесарски кадър: „Зад Спас стояха специални хора“.

Днес Русев може би щеше да е достоен дядо с излежана присъда, ако не го извеждат овреме от страната през 1991 година. Тогава мляко от чуждестранна помощ, предназначено за българските бебета, се появява в…Африка, а пари от продадени помощи от Агенцията са внесени в Банка за Земеделски Кредит, където се труди съпругата на Русев!

Същата банка по-късно отпуска 5 милиона лева кредит на ФК Левски, които Томас Лафчис не връща и по-късно се налага 5 години да не влиза в България, за да изтече давността на престъплението.

Заради скандала с продаваното мляко в Африка започва разследване, Русев е обвинен от шефовете си, че е в дъното на скандала. Вместо обаче да бъде арестуван, младият перничанин е пратен…да се учи в Англия.

И ето ти го днес, говорещ за свят и чист Левски!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments