> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гаджев за трансфера си: Радвам се, че направих крачка напред


Гаджев за трансфера си: Радвам се, че направих крачка напред

0
0
206

Публикувана на: март 26, 2016

Бившият капитан на Левски Владимир Гаджев сподели, че е изключително доволен от трансфера си в английския Ковънтри. Националът на България подписа до юни 2017 година.

„Определено е крачка напред. Най-накрая наистина се случи нещо хубаво. Видях много позитивни и хубави неща в Англия. Там ме посрещнаха много добре. За мен е страхотно да видя такава подкрепа от новите ми съотборници. Впечатленията са ми страхотни от Ковънтри. В клуба има опитни и доста млади и талантливи футболисти. След тестовете в Ковънтри съм доволен от формата, която показах“, сподели Гаджев.

„Треньорът на Ковънтри държи да се играе бърз и динамичен футбол, което на мен ми допада. Имаше няколко дестинации, които бях набелязал. Доволен съм, че ще играя в Англия. Не знам колко скоро ще се завърна в националния отбор. Това може да реши само Ивайло Петев“, заяви халфът.

„Щастлив съм, но наистина има хора, които не са се отнасяли с мен както би трябвало. Много неща мога да кажа, но последно време се изписа, че не мога да направя трансфер, но аз винаги съм казвал, че ще направя трансфер, когато аз реша и когато виждам, че всичко е истинско. Сега съм щастлив“, завърши националът на България.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments