> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

В Чехия изреваха от съдийската гавра срещу Виктория


В Чехия изреваха от съдийската гавра срещу Виктория

0
0
178

Публикувана на: август 24, 2016

Медиите в Чехия и голяма част от футболистите на Виктория (Пилзен) се оплакаха от съдийските отсъждания по време на реванша срещу Лудогорец (2:2) в плейофа за влизане в групите на Шампионската лига. Българският шампион се класира за груповата фаза на най-престижния европейски клубен турнири за втори път в историята с общ резултат 4:2, но според чехите испанският съдия Ундиано Майенко е направил две фрапантни грешки в реванша.

Сайтът isport.cz обвинява Майенко, че не е видял ръка на Джонатан Кафу преди асистенцията му за изравнителния гол на Върджил Мисиджан за 1:1. Ситуацията се случи пред очите на испанския рефер, който даде знак играта да продължи.

Втората грешка според чешката медия е отмененият гол на Марек Бакош през второто полувреме заради засада, каквато не се видя на телевизионните повторения, тъй като Хосе Паломино я покриваше. Страничният съдия обаче явно се е подвел от това, че съотборник на Бакош се намираше в засада, когато Михал Дюриш стреля към вратата.

Треньорът на чехите Роман Пиварник отказа да коментира действията на Майенко. „Не искам коментирам съдийството. Всички гледахте мача. Като треньор никога не можеш да бъдеш обективен, затова не желая да казвам нищо. Спорните ситуации всички ги видяха по телевизията. Радвам се, че успяхме да изиграем един изключително изтощаващ мач, още повече като се има предвид, че например за Роман Хубник това е трети двубой за последните 6 дни. Цялата среща премина на много висока скорост. Жалко е, че не признаха гола на Бакош, защото изиграхме много силен мач, в който заслужавахме ако не да отстраним Лудогорец, то поне да спечелим.“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments