> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

В ЦСКА побесняха! Някой иска да затворят „Българска армия“


В ЦСКА побесняха! Някой иска да затворят „Българска армия“

0
0
282

Дата: февруари 24, 2016

Общинската комисия за безопасност на спорт­ните обекти затвори сек­тор „В“ на стадион „Българска армия“. Според експертите там било опасно за зрители. Хората от общината дойдоха с две патрулки, които трябваше да ги ох­раняват. Отново се дей­ствало по сигнал, както се получи за залите „Христо Ботев“ и „Васил Симов“, където се играят мачове от волейболното първен­ство, пише „24 часа”.

От ЦСКА приеха ре­шението на нож, след ка­то според клуба „Бъл­гарска армия“ е в доста по-добро състояние от някои стадиони, където се играят мачове от елит­ната ни група.

Според хора от клуба най-вероятната причина са 1/2-финалите от турнира за купата, на които се очаква да дойде огромен брой публика. Особено ако първият мач с Бе­рое в Стара Загора завърши с добър резултат. Заради това те ще се опитат да обжалват, за да може всички желаещи да дойдат на мача, който ще е на 22 април.

За мачовете от Югоза­падната „В “ група няма да има проблеми, защото по принцип в сектора ходят доста малко фенове.

Планът за реконструк­цията на „Българска ар­мия“ е готов, стига да се намери финансиране. Всичко ще бъде направе­но по последните изиск­вания на ФИФА и УЕФА.

В момента на „Бъл­гарска армия“ няма дори журналистическа ложа, която бе ликвидирана, когато се направиха пове­че места за важните гости на клуба.

Вече е потвърдено, че следващият мач на ЦСКА ще бъде в събота от 14,45 часа срещу столичния Септември. Въ­преки тоталното размазване на съперниците от трета дивизия феновете на ЦСКА отново ходят по над 6 000 на стадиона в Борисовата градина.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments