> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

В търсене на справедливост: Фен на ЦСКА се съблича дибидюс пред БФС


В търсене на справедливост: Фен на ЦСКА се съблича дибидюс пред БФС

0
0
79

Дата: ноември 13, 2015

Гол протест заради ЦСКА ще има тази неделя. Идеята е на колоритния фен Владо Пенев – Японеца, известен повече като Джапи. Той ще се изправи точно в 12,00 часа пред БФС. Часът на „Голата истина“ не е случайно избран.

„Нали 12 са милионите, които ЦСКА дължи на държавата. Поне така чета, защото е такава мъгла, че май нищо не се знае. Искам истината за ЦСКА в две посоки. Едната е какво може да бъде направено за клуба, тъй като от БФС излизат постоянно с различни информации. Втората посока е на разследване на престъпленията, извършени в ЦСКА. Такива чудовищни договори бяха подписвани“, възмути се пред „Стандарт нюз“ Джапи.

„Не искам да повярвам, че прокуратурата не може да направи нищо. Нали срещу всеки документ има подпис“, аргументира се още той. „Не искам да бъдем богопомазани. Аз съм „За“ да се платят тези 12 милиона на държавата. Нека бъдат разсрочени. Но не и да се плащат разни кражби“.

Джапи разкри, че е събрал от приятели 11 фланелки от различните периоди на ЦСКА. Той ще ги съблече една по една. Джапи покани всички милеещи за клуба на пърформанса „Голата истина“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

#1НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
#2НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#3НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
#4НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#5Виж Бонусa в Bet365
#6НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
#7НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
#8НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Comments