> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

В Нафтата се разцепили на лагери заради Янев и директор, шеф каза защо не приеха оставката на треньора


В Нафтата се разцепили на лагери заради Янев и директор, шеф каза защо не приеха оставката на треньора

0
0
243

Публикувана на: май 8, 2017

„Работата в Нефтохимик върви по план и не искам повече да слушам спекулативни твърдения за огромно напрежение, финансов колапс и т.н, защото те влияят негативно както на отбора, така и на феновете“, това заяви изпълнителният директор на „шейховете“ Николай Тодоров. Поводът за коментара му пред клубния сайт на Нефтохимик стана дискусията, зародила се в медийното пространство относно взаимоотношенията между треньорския щаб и ръководството.

Ето какво още каза той:

„Тази дискусия придоби значителни размери и се стигна до там, че се оформиха два лагера – първият в подкрепа на старши-треньора Христо Янев и вторият в подкрепа на спортния ни директор Станимир Димитров. Истината е, че и двамата не се нуждаят от защита, защото са професионалисти и различията им са продиктувани от факта, че искат най-доброто за клуба. Между тях няма и не трябва да има личностен конфликт, а разликата във визията за отделните детайли от процеса на работа при двама специалисти е нещо напълно нормално. Но в диалог, дори и в спор, неразбирателствата трябва да се изглаждат и това в последствие да доведе до добри резултати.

Оставката на Христо Янев не беше приета именно заради доверието на Управителния съвет в него. Всички членове на СД са уверени в професионализма на целия екип и вярват, че няма пречки пред отбора. Затова искам да се обърна както към журналистите, така и към феновете и футболните личности, заинтересовани от ситуацията в клуба:

В Нефтохимик се мисли само за футбол! Отборът тренира, треньорите си вършат работата перфектно, всички усилия и мисли са насочени към оставащите мачове от сезона и възможно най-доброто ни представяне. Финансовото ни положение до момента е стабилно, всички заплати са изплатени, като днес дадохме и извънредна премия за победата над Локо (ГО). Така че „ситуацията“ в клуба не може да служи като оправдание за слаби резултати и демотивация.

Бих желал от тук до края на първенството да сложим край на тази полемика и да се фокусираме върху футбола. Предстоят ни наистина важни двубои, които ще са решаващи за бъдещето на Нефтохимик. Нека да подкрепяме момчетата и да стискаме палци да съумеят да дадат най-доброто от себе си, за да остане отборът част от футболния елит на страната“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments