> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

В Левски нямат срам! Дадоха селекцията в ръцете на марокански автотенекиджия!


В Левски нямат срам! Дадоха селекцията в ръцете на марокански автотенекиджия!

0
0
758

Публикувана на: декември 18, 2016

На „Герена“ все си мислят, че са ударили дъното, но винаги се намира някой като Станислав Ангелов, който продължава да дълбае.

Пелето направи всичко възможно да разкара от Левски Андрей Желязков, вкарал в клубната каса десетки милиони долари от трансфери. И сега негласно с работата на Жужо се хвали марокански…автотенекиджия!

Става дума за Майез Мустафа, който домъкна Сукуна в Левски и смят да довлече поне още двама-трима такива съмнителни типове. В „Подуяне“ толкова са го закъсали, че се съгласили да вземат Сукуна без пари, ако могат да го наложат в отбора и през лятото да разделят с Майо парите от евентуален трансфер.

Мустафа работи основно с безработни играчи от различните френски дивизии, за които се грижи местния футболен съюз. Той организира родовно контроли на тимове, съставени от безработни ритнитопковци, откъдето мароканският автомонтьор се зарежда със стока.

Припомняме, че през лятото Майез довлече на „Лаута“ безхаберниците Аймен Суда, Ясин Амрауи и Осама Рашид, които впоследствие ръководството се чудеше как да освободи, за да не ядосват Едуард Ераносян с некадърието си.

Снимк: ГОНГ

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments