> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

В Левски нямат срам! Дадоха селекцията в ръцете на марокански автотенекиджия!


В Левски нямат срам! Дадоха селекцията в ръцете на марокански автотенекиджия!

0
0
914

Публикувана на: декември 18, 2016

На „Герена“ все си мислят, че са ударили дъното, но винаги се намира някой като Станислав Ангелов, който продължава да дълбае.

Пелето направи всичко възможно да разкара от Левски Андрей Желязков, вкарал в клубната каса десетки милиони долари от трансфери. И сега негласно с работата на Жужо се хвали марокански…автотенекиджия!

Става дума за Майез Мустафа, който домъкна Сукуна в Левски и смят да довлече поне още двама-трима такива съмнителни типове. В „Подуяне“ толкова са го закъсали, че се съгласили да вземат Сукуна без пари, ако могат да го наложат в отбора и през лятото да разделят с Майо парите от евентуален трансфер.

Мустафа работи основно с безработни играчи от различните френски дивизии, за които се грижи местния футболен съюз. Той организира родовно контроли на тимове, съставени от безработни ритнитопковци, откъдето мароканският автомонтьор се зарежда със стока.

Припомняме, че през лятото Майез довлече на „Лаута“ безхаберниците Аймен Суда, Ясин Амрауи и Осама Рашид, които впоследствие ръководството се чудеше как да освободи, за да не ядосват Едуард Ераносян с некадърието си.

Снимк: ГОНГ

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments