> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

В Левски нямат срам! Дадоха селекцията в ръцете на марокански автотенекиджия!


В Левски нямат срам! Дадоха селекцията в ръцете на марокански автотенекиджия!

0
0
152

Публикувана на: декември 18, 2016

На „Герена“ все си мислят, че са ударили дъното, но винаги се намира някой като Станислав Ангелов, който продължава да дълбае.

Пелето направи всичко възможно да разкара от Левски Андрей Желязков, вкарал в клубната каса десетки милиони долари от трансфери. И сега негласно с работата на Жужо се хвали марокански…автотенекиджия!

Става дума за Майез Мустафа, който домъкна Сукуна в Левски и смят да довлече поне още двама-трима такива съмнителни типове. В „Подуяне“ толкова са го закъсали, че се съгласили да вземат Сукуна без пари, ако могат да го наложат в отбора и през лятото да разделят с Майо парите от евентуален трансфер.

Мустафа работи основно с безработни играчи от различните френски дивизии, за които се грижи местния футболен съюз. Той организира родовно контроли на тимове, съставени от безработни ритнитопковци, откъдето мароканският автомонтьор се зарежда със стока.

Припомняме, че през лятото Майез довлече на „Лаута“ безхаберниците Аймен Суда, Ясин Амрауи и Осама Рашид, които впоследствие ръководството се чудеше как да освободи, за да не ядосват Едуард Ераносян с некадърието си.

Снимк: ГОНГ

Споделете
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

#1НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#2НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
#3НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#4НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#5Виж Бонусa в Bet365
#6НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
#7НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
#8НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Comments

Абонирайте се за бюлетин


Loading

Трансферна линия