> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Възможно ли е отново? Само един „пожарен“ вариант се е превръщал в постоянен треньор на ЦСКА


Възможно ли е отново? Само един „пожарен“ вариант се е превръщал в постоянен треньор на ЦСКА

0
0
415

Публикувана на: ноември 29, 2016

След 1990 година ЦСКА често е прибягвал до временни решения за треньорския пост. Сред използваните варианти личат много сериозни имена в червената история като Борис Гаганелов, Цецо Йончев, Спас Джевизов, Цветан Атанасов и Стоян Йорданов. Списъкът с временните треньори на „Армията“ е дълъг, но само един от тях успя да си спечели договор и да се задържи начело на тима за по-дълъг период.

Това е Милен Радуканов, който пое поста след уволнението на македонеца Гьоре Йовановски. Милен бе обявен за временен вариант, но след серия от добри резултати успя да си заслужи договор с клуба и вместо да остане само до Нова година, води тима до края на сезон 2011/12, а и в първите кръгове на следващата кампания, отбелязва вестник „Тема спорт“.

Любопитно е да се отбележи, че ЦСКА вече е бил воден от временен наставник при гостуване на Нефтохимик. Това се случва през пролетта на 2005 година, когато Ангел Червенков извежда червените в Бургас след раздялата с Миодраг Йешич и преди назначаването на Пламен Марков. Тогава армейците побеждават с 1:0.

През сезон 1994/95 ЦСКА е воден от цели трима временни треньори – Цветан Йончев, Спас Джевизов и Цветан Атанасов.

При положение че Стамен Белчев успее да спечели предстоящите 4 мача до края на годината, това би дало повод за размисъл относно оставането му за по-дълъг период начело на отбора. Всичко зависи както от резултатите и играта на тима, от една страна, така и от развитието на преговорите за нов наставник – от друга.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments