> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Всичко или нищо за Лудогорец на „Парк де Пренс“


Всичко или нищо за Лудогорец на „Парк де Пренс“

23 0

Публикувана на: декември 6, 2016

Лудогорец гостува на ПСЖ тази вечер на „Парк де Пренс“ и на масата са всички карти – българският шампион хем държи, хем не своят съдба в група А на Шампионската лига. Орлите ще се класират със сигурност за Лига Европа, само ако победят французите, в противен случай ще треперят и за резултата от Базел-Арсенал. Всякакъв еднакъв краен резултат от двата мача осигурява предимство на отбора на Георги Дерменджиев и той ще запази третото си място, класирайки се за вторият по сила турнир в Европа напролет.

ПСЖ ще се хвърли с всички сили да вземе победата и няма да разчита на само издънка на Арсенал в Швейцария, за да спечели групата. Парижани имат доста проблеми около състава, но треньорът Унай Емери има достатъчно класни изпълнители, за да не се усети липсата на отсъстващите.

В Лудогорец всички са здрави и Георги Дерменджиев ще изкара най-доброто, с което разполага и ще опита да вземе положителен резултат с умна и хладнокръвна игра. Разградчани ще излязат с Клаудиу Кешеру, Вандерсон, Кафу и Марселиньо в предни позиции.

Вероятни състави:

ПСЖ: Ареола; Орие, Маркиньос, Т. Силва, Максуел; Криховяк, Матюиди; А. Моура, Т. Мота, Ди Мария; Кавани
Старши треньор: У. Емери

ЛУДОГОРЕЦ: В. Стоянов; Сисиньо, Моци, Паломино, Натанаел; Дяков, Анисе; Мисиджан, Марселиньо, Вандерсон; Кафу
Старши треньор: Г. Дерменджиев

СЪДИЯ: Анастасиос Сидиропулос
СТАДИОН: Парк де Пренс“
НАЧАЛО: 21:45 часа

Класиране в групата: 1. ПСЖ 11 т. 2. Арсенал 11 т. 3. Лудогорец 2 т.

4. Базел 2 т.