> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Вечното дерби обърка плановете на Хубчев! Ето за кой ще стиска палци селекционера на националите днес


Вечното дерби обърка плановете на Хубчев! Ето за кой ще стиска палци селекционера на националите днес

28 0

Публикувана на: май 28, 2017

Дербито ЦСКА – „Левски“ удря и по националния отбор. Който измежду ЦСКА и „Левски“ остане трети в класирането, ще трябва да играе следващата неделя бараж за Лига Европа с „Верея“.

А на 7 юни националите играят световна квалификация с Беларус.

От гледна точка на селекционера Петър Хубчев по-добре е да победи ЦСКА. Сред избраниците му са петима „червени“. А от бившия му клуб „Левски“ са поканени само низвергнатият Георги Костадинов и Божидар Краев. Националите трябва да заминат за Беларус на 6 юни. А е ясно, че който и от двата гранда да отиде на бараж, няма как да си пусне футболистите преди 5-и.

Ръководството на „червените“ пусна декларация в своя сайт, в която призова за победа и спечелване на второто място. Който и да бие, още на следващия ден ще освободи чужденците си – преди последния кръг в елита. От началото на сезона ЦСКА е с по-добра статистика в преките двубои. „Червените“спечелиха с 3:0, загубиха с 1:2, а първото вечно дерби завърши 1:1.

„Труд“

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaЛевскиПетър ХубчевЦСКА