> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Вече ще е грях Левски да го изпусне заради лелката! Костадинов отказал супероферта, която го вкарваше в топ 10 на най-скъпите българи!


Вече ще е грях Левски да го изпусне заради лелката! Костадинов отказал супероферта, която го вкарваше в топ 10 на най-скъпите българи!

0
0
50 0

Публикувана на: април 14, 2017

Сагата с новия договор на Георги Костадинов в Левски продължава вече няколко месеца и краят й не се вижда никак. Ситуацията се мени много бързо, а мениджърът на играча Антъни Раво отсече, че „сините“ още не са изпуснали национала и той може да продължи да играе на „Герена“ и след лятото. А след информацията, до която 7DniFutbol.bg се добра, направо ще е срамно Левски да остави Мечката да си тръгне заради това, че Диана Иванова се е помислила за големият началник в клуба! По наша информация Костадинов е отказал да стане един от най-добре платените български футболисти, отклонявайки оферта от 30 хиляди долара месечна заплата не от къде да е, а от Китай! В най-многолюдната страна в света се инвестират огромни суми за нови играчи и националът е бил набелязан от местен тим, който дори му е изпратил официално предложение през зимата. Мечката обаче казал „Не“ и предпочел да продължи преговорите си с Левски. Както е известно, Диана Иванова се отметнала при вече постигнато разбирателство с играча и това на този етап спира обиденият Костадинов да рестартира разговорите от там, от където двете страни са ги приключили преди няколко седмици.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК slideГеорги КостадиновДиана ИвановаЛевски

0
0