> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Вестник на Домусчиев всява смут на „Армията“: ЦСКА няма да вземе лиценз за Европа


Вестник на Домусчиев всява смут на „Армията“: ЦСКА няма да вземе лиценз за Европа

0
0
210

Публикувана на: април 3, 2017

ЦСКА няма да играе в Европа, дори и да се класира втори или трети в крайното класиране. Това твърди „Меридиан Мач“, като се позовава на свои източници в българския футболен съюз. Изданието е близко до собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев.

В централата е пристигнало писмо от УЕФА, в което се регламентира ситуацията – ЦСКА се приема за напълно нов клуб. Такъв няма право да участва в турнирите за три години съгласно Втора глава, точка 12 от „Правилника за лицензиране на УЕФА“. В известието е посочено единствено забрана за предстоящия сезон, което не означава, че за следващите два няма да има дорълнителни съобщения.

В отсъствието на ЦСКА за Лига Европа има два варианта. Ако Лудогорец спечели Купата, то квотите от първенството са три, като Левски почти сигурно ще участва като втори или трети, четвъртият също е в Европа, а петият ще играе бараж с победителя от долната осмица. При различен носител на Купата от Лудогорец, то в Лига Европа през шампионата влизат Левски и победителят между четвъртия и първенецът на втората осмица.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments