> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Венци с най-мощната си атака срещу Лудогорец: Не са българи! Стават шампиони с много пари и манипулации


Венци с най-мощната си атака срещу Лудогорец: Не са българи! Стават шампиони с много пари и манипулации

0
0
181

Публикувана на: април 10, 2017

Лудогорец са шампиони на България с безумно много пари и манипулации!”

Това каза Венцеслав Стефанов навръх 104-годишния рожден ден на Славия. Президентът на „белите” за пореден път се изказа остро за разградчани и поиска разваляне на договора за телевизионните права на българския футбол.

„Вчера ми направи впечатление един много интересен резултат с Дунав (б.а. – домакинска загуба на Лудогорец с 0:1). Още един сателит… аз вече казах, че Домусчиев много бързо научи лошите неща в българския футбол”, заяви Стефанов в ефира на „Дарик”.

„Ние в Славия никога не сме имали много пари, разчитаме на скромен бюджет. Дай Боже държавата да погледне с добро око на спорта и да се отделя внимание на стадионите за децата. Трябва да разчитаме на българското, а не на някакви латиноси.”

За факта, че Славия ще играе във втората шестица:

„Радвам се, че няма да играем с Лудогорец. Това не е български клуб. Много се учудвам как и на какви основания толкова много латиноси стават българи без да се играли 5 години у нас.”

За тв правата:

„Аз искам да попитам БФС не може ли сам да подпише договор с телевизията. Искам да се разсекрети това споразумение, защото с него бе направена измама. Откъде-накъде фирмата на един господин ще бъде посредник между клубовете и БФС? Според мен идва време всички клубове да ударим по масата и да попитаме президента на БФС дали той е на всички или ще бъде само за едни, които ще са над всички. Защо някой ще ни определя какво да бъде? Тези клубове ги издържаме ние, а не някой си.”

Нещо позитивно за финал?

„Бъдещето на футбола е в нашите деца и младежи. Ако всички не се хванем за ръце, нищо добро не чака нашия футбол. В неделя и тримата юноши на Левски бяха перфектни срещу Локомотив Пловдив.”

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments