> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Венци Стефанов: ЦСКА не може да си позволи Висша лига, държавата трябва да помогне


Венци Стефанов: ЦСКА не може да си позволи Висша лига, държавата трябва да помогне

0
0
175

Публикувана на: февруари 21, 2016

Членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов  взе отношение по лансираната от президента на БФС Борислав Михайлов идея за създаването на т.нар. висша лига, която да замести „А” група и в нея да участват отборите на ЦСКА, Литекс и Локомотив (София).

По думите на Стефанов държавата категорично трябва да помогне, за да има висша лига. Да даде по 2 млн. лева на отборите да си оправят стадионите, базата и организацията. Той не вижда нито ЦСКА нито Локо (София) да имат средства и възможности да играят във висшата лига, нито тима на Спартак (Плевен). Иначе той би бил радостен футболните центрове да имат свои представители в нея – Плевен, Враца, Русе, Бургас, но „Бургас отбор нямат”. Правилният път пое Локомотив, който започна от 4-а дивизия, възроди школата и тръгна да оправя базата си, каза още президентът на Славия.

„Нито Локо, нито ЦСКА имат достатъчно средства. Единият дължи 30 милиона, другият тръгва от четвърта дивизия, при Литекс не е ясно – ЦСКА-Литекс ли ще е, как ще са нещата… Много въпросителни има, които трябва да се решат административно по някакъв начин, защото явно не може на футболния терен. Знам само, че спортно-технически можеш да бъдеш втори, трети или четвърти, а административно не смятам, че е редно“, заяви Стефанов.

Той е доволен от работата на треньора и от представянето на отбора. Черно море е корав отбор, на този етап равенството е закономерно, по думите на Стефанов. Той е доволен от това, че най-после и то чуждестранен треньор е започнал да налага млади таланти. В това вижда бъдещето. Целта е всеки мач Славия да играе все по-добре и по-добре.

„В момента 5 наши юноши взеха участие в този мач.“

„Не съм влизал в конфронтация с Левски. Вие раздувате тези неща. Каквото съм казал е истина, а вие обръщате нещата, че съм против Левски. Нямам нищо против „сините”, разясни босът на „белите“.

„Не искам да коментирам Тодор Батков. Познавам го, но не искам да го коментирам.”

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments