> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Венци Стефанов унищожи Домусчиев! Босът на Славия е убеден, че българи са натопили ЦСКА пред УЕФА


Венци Стефанов унищожи Домусчиев! Босът на Славия е убеден, че българи са натопили ЦСКА пред УЕФА

0
0
179

Публикувана на: май 30, 2017

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не изневери на стила си и направи любопитно изказване след победата над Нефтохимик с 5:2, оставила “белите” в елита. Той беше категоричен, че сегашният формат за провеждане на първенството има много недостатъци.

“Донякъде си поправихме грешките през сезона, най-вече мои. Златомир Загорчич накара футболистите да мислят позитивно и да играят така, както при Александър Тарханов през есента. Надявах се и Владимир Иванов да постигне същото, но той не успя. Славия изгражда млади футболисти и занапред ще играе все по-добре. Много хора искаха да изпаднем, но докато свят светува, това няма как да се случи”, заяви Стефанов.

“Форматът на първенството не е справедлив. Един човек даде 50 000 евро на футболния съюз, за да измисли едно недоносче. Появиха се няколко изкуствени отбори, създадени от един човек, за да му бъдат сателити и виждате докъде стигнаха – единият изпада директно, а другият ще играе бараж. Знам, че тази тема е болезнена за някои от вас, но докато един човек командва как да се случват първенствата, кога и къде да се играе… Аз казах и на президента, но явно той не смее да вземе отношение”, коментира Стефанов.

Той взе отношение и по темата с изваждането на ЦСКА от евротурнирите и търга за емблемата на “червения” клуб.

“99,9% съм сигурен, че от България са натопили ЦСКА. Този клуб е марка, защо се подиграват? Един човек догодина със сигурност няма да е първи и иска да си резервира място в Шампионската лига. Гадно е това…”, заяви босът на Славия.

“Какъв търг? Емблемата си е на ЦСКА. Какво общо има счетоводителката на това лице с емблемата на ЦСКА?”, запита Стефанов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments